fbpx

Paulsen Performance x saabyemedia

Paulsen Performance x saabyemedia

Fra gratis audit til loyal, betroet partner.

Claes Paulsen Performance er en performance coach, som træner unge, håbefulde talenter. Han kontaktede saabyemedia, fordi han havde brug for hjælp til, hvordan han kunne få mere ud af sin Instagramprofil, og han benyttede sig at tilbuddet om en gratis gennemgang. 

Et par måneder senere henvender Claes sig igen til saabyemedia, fordi han har lyst til at begynde at bruge nogle penge på social ads, og i fællesskab kommer vi frem til, hvilke målgrupper, vi skulle målrette os mod. Vi begyndte vores samarbejde i september 2019. 

Claes havde ikke en færdig hjemmeside på det tidspunkt, så vores annoncering handlede om at skabe kendskab til hans brand – dette gjorde vi ved at skabe likes til hans side og derudover benyttede vi også af send to messenger annoncer. 

Vi har i skrivende stund (august 2020) brugt ca 5.500 kr og har skaffet over 240 relevante henvendelser til Paulsen Performance til ca 22kr stykket.

Vi har brugt saabyemedia frameworket

Hos saabyemedia har vi et 7-step approach til, hvordan vi tilgår marketing på social media, og Paulsen Performance var blandt de første, der fik en tur gennem den mølle. Den baserer sig først på grundig kundeanalyse for herefter at arbejde sig mere og mere over mod 100% handlingsdata. 

I denne case startede vi med at finde ud af, hvor behovet var, så forsøgte vi at lave nogle relevante annoncer, som i første omgang skulle skaffe likes til Paulsen Performances Facebookside, og herefter ville vi benytte dem, som interagerede med det content, der blev delt til at skabe lookalikes til at sende beskeder, og sidenhen lookalikes på personer, som har sendt en besked. 

På den måde har vi taget Paulsen Performance fra 0 kunder til 6 nye klienter i denne måned til en samlet værdi på 19.200 kr på et marketing budget på 625 kr i indeværende måned. 

Casen i tal:
Nye leads: 240
Cost pr. lead: 32,77 kr. 
Samlet spend: ca 7.900 kr. 
Ny omsætning i august (2020): 19.200kr
Samlet omsætning siden sept. 2019: 41.000kr
Samlet ROAS: 518%

Scroll to Top