fbpx

Socialjob x saabyemedia

Socialjob x saabyemedia

Faktor 17 på den første uge

Stifterne bag Socialjob.dk tog fat i os, da de havde et behov for at skabe nogle jobagenter til deres pædagogiske jobportal. 

Socialjob er Danmarks første jobportal 100% specialiseret mod pædagoger. Platformen var klar med et velfungerende automatisk notifikationssystem, så jobsøgere bliver notificeret om nye jobs baseret på deres præferencer. Præferencer, de selv indtaster, når de opretter en jobagent. 

Det betyder to ting: Jobsøgere får kun vist relevante jobs. Arbejdsgivere får kun vist deres jobs til interesserede øjne.

Det er en jobportal, der skaber værdi for begge sider. Ideen opstod ud af frustration over, at når man gik ind og søgte efter et pædagogisk job, så var udvalget for bredt. Dvs det har ikke tidligere været muligt at filtrere, om man ønsker et job i kriminalpræventiv eller i vuggestue. Der er alt andet lige forskel.

Hvad skulle vi lave?

Der var en færdig portal, der var nogle jobs på, men nu manglede der nogle jobtagere, som kunne skabe den endelige værdi for arbejdsgiverne, og derfor tog de fat i os for at hjælpe med tilgangen af jobagenter. 

Vi skulle hjælpe med Facebook annoncering og Google søgeannoncer, og derudover har vi også lavet noget kreativt arbejde. 

Hvordan gik det?

Det gik godt. Vi kiggede i vores budget og fastsatte derefter, at vi ville være glade for at få 17 nye jobagenter om måneden. Vi nåede vores mål om 17 jobagenter den første uge, og derudover nåede vi vores månedsmål 7,5x. 

Vi arbejder fortsat sammen, og selvom vi opjusterede vores månedlige mål til 150 månedlige jobagtenter har vi i saabyemedia fortsat med at overperforme. 


Hvad siger Socialjob om samarbejdet med saabyemedia?

 

Marianne Jacobsen
Direktør og medstifter, Socialjob ApS

“Vi havde fulgt med på Instagram i en periode op til, at Socialjob skulle påbegynde markedsføring af vores jobportal på de sociale medier. Da vi ikke havde de store forudsætninger for at løfte opgaven selv, besluttede vi os for at kontakte saabyemedia, der fremstod kompetent og engageret. De virkede til at have den energi i sit virke, som vi ønskede at lægge i det arbejde, der lå foran os.
Jeg kontaktede saabyemedia og hurtigt havde vi brainstormet, tænkt strategi og lagt realistiske mål for Socialjobs online markedsføring. Målet var at udbrede kendskabet til Socialjob, få skabt trafik på siden samt oprettelser af jobagenter.
Der gik rekord kort tid, før Frederik havde skabt resultater, som oversteg vores forventninger flere måneder før tid. Frederik har formået at skabe resultater for Socialjob, som vi med stolthed tager med ud og inddrager i vores salgsarbejde.
saabyemedia er lydhør i samarbejdet. Han forstår at arbejde sig ind i de værdier, vi har skabt Socialjob på, og han formår også at formidle sit arbejde i et sprog, vi kan forstå og udfordrer os på vores ideer. Vi har et godt og frugtbart samarbejde med saabyemedia, og vi vil meget gerne anbefale ham til andre nyopstartede virksomheder, der har brug for stærke resultater.”

Skal vi også vækste din virksomhed online?

Scroll to Top