fbpx

VI HAR HJULPET +30 VIRKSOMHEDER MED AT ØGE EFTERSPØRGSLEN OG MAKSIMERE ROI GENNEM EFFEKTIV MARKEDSFØRING.

Vi hjælper Growth Stage B2B SaaS virksomheder med at drive efterspørgsel, maksimere ROI og skabe en bedre køberoplevelse gennem vores proprietære social-first framework: RAMP.

Filosofi

Vi hjælper dig med at fikse mindsettet, så vi kan lade marketing lave marketing på en måde, som tiltrækker købeklare website leads, som dine sælgere rent faktisk gider tale med og ikke bare dårlige “MQL’s”, der aldrig konverterer. Vi hjælper jer med at bygge en moderne købsproces, der tager højde for måden, som B2B købere rent faktisk foretrækker at researche og købe på i 2022 og fremad.

Strategi

Vi hjælper med at skabe strategien. Vores research team står for at tale med jeres kunder, så vi kan få de indsigter om, hvordan de foretrækker at købe, hvorfor de køber af lige netop jer og hvordan vi skal positionere os og vores budskaber. Vi hjælper med at skabe det strategiske narrativ, som er det, der kommunikerer jeres unfair konkurrencefordel.

Indhold

Vi arbejder med kreativt indhold og udgiver nyt materiale i samarbejde med dig til at styrke din kategoriposition hver 8. uge. Vi tildeler hvert stykke indhold et bestemt formål, som hvert svarer på et af de syv spørgsmål, dine købere skal have svar på for at bygge business casen internt for dit produkt. 

Innovation

Vi innoverer løbende din go-to-market og introducerer nye taktikker fra de utallige andre eksperimenter, vi laver hver måned. Din virksomhed bliver integreret i vores Program Innovation Framework, der starter marketingprogrammer med et eksperiment og driver dem hele vejen til scale, operationalitet og fuld funktionalitet.

Measurement

Vi måler på, hvad det betyder noget for din forretning og hvordan vores marketing har en korrelation til, hvordan virksomheden vækster. Vi er med inde i dit CRM, så vi kan se, hvordan vores programmer påvirker løft i inbound leads, hvordan de konverterer ned igennem salgstragten og ultimativt, hvordan vi bidrager til øget omsætning og øget salgshastighed. 

Eksekvering

Vi eksekverer vores proprietære demand marketing framework RAMP, som skaber den eksponentielle vækst, du ønsker. Vi har opbygget et eksperiment-bibliotek, som giver dig de bedste forudsætninger for at maksimere det indtryk din annoncer efterlader og derigennem øger din position i kategorien, starter flere købsprocesser og konverterer flere til betalende kunder.

Scroll to Top