fbpx

VI HAR HJULPET +15 VIRKSOMHEDER MED AT ØGE EFTERSPØRGSLEN OG MAKSIMERE ROI

Vi hjælper B2B IT og SaaS virksomheder med at drive efterspørgsel, maksimere ROI og skabe en bedre køberoplevelse gennem vores gennemtestede social-first marketing framework. 

Vi forstår dine kunder

Vi taler med dine eksisterende kunder for at forstå dem. Hvad motiverer dem, hvad driver dem og hvad er deres drømme?  Når vi kender dem, så kan vi bedre kommunikere, hvordan jeres virksomhed kan opfylde deres største drømme. Vi researcher selv markedet, konkurrenter og kunder og finder frem til vinder content, vi skal skabe sammen med jer. I får glæde af vores dybe kundeforståelse.

Vi laver en distributionsplan

Når vi har fastlagt, hvilke kanaler vi skal være tilstede på, så planlægger vi, hvordan vi skal vinde på de kanaler. Vi laver en optageplan, en social media plan, og en distributionsplan for, hvordan vi skal crushe vores fælles mål. Planerne indeholder, hvordan vi skal optage i hele kvartalet, hvilke emner vi skal tale om, hvornår vi skal tale om dem, hvordan vi udgiver og hvordan vi poster på social. Vi bringer vores mangeårige ekspertise i historiefortælling. 

Vi optager og producerer

Vi optager topkvalitetscontent, som ræsonnerer hos dine fremtidige kunder. Vi tilpasser indholdet til jeres tone og til jeres målgruppe, så de kommer til at opfatte jer som eksperter. I får adgang til vores robuste produktionsmaskine. 

Vi udgiver jeres content

Vi udgiver jeres content de rigtige steder, så jeres ICP buyers kan finde jer og blive bekendte med jer. Jeres content kommer ud og lever og kommer til løbende og uden ekstra indsats at akkumulere visninger og dermed styrkes jeres brand og I vil med tid blive set som kategoriledere. Vi får løbende feedback fra markedet, som gør, at vi kan sikre, at I vinder de steder, I skal vinde. 

Vi opbygger jeres brand

Vi poster på jeres social media profiler og opbygger jeres brand med veltimede, velformulerede opslag, som engagerer de rigtige personer på det rigtige tidspunkt, så I kommer til at blive set som eksperter i øjnene på jeres ønskede kunder. Vi bringer vores gennemarbejdede social media playbook til jeres marketing.

Vi garanterer distribution

Vi sørger for, at I bliver set af de rigtige personer på LinkedIn og bruger marketing budget på at sikre, at de vigtigste og bedste budskaber også bliver konsumeret af de personer, som tager beslutningerne i virksomhederne. Med vores framework sikrer vi, at de rigtige øjne i de rigtige virksomheder bliver engageret og kommer til at husker jer. 

Vi markedsfører dit produkt

Vi får dine fremtidige kunder til at indse, at jeres produkt er det perfekte match til deres virksomhed. Det gør vi gennem retargeting, product marketing. Vi giver dem al den information, de har brug for for selv at kunne se, at jeres produkt er den rigtige løsning, og gør det nemt for dem at købe af jer, når de er klar til at købe.

Lad os tale sammen.

Scroll to Top